Kimberly’s Fashion ontstaan uit LIEFDE EN passie voor EEN maATJE MEER

Wij heten u graag van harte welkom in onze online boutique. Alweer bijna 16 jaar geleden openden wij voor het eerst de deuren van ons winkeltje Kimberly’s Fashion in een klein maar gezellig pandje in Oss. Onze dochter Kimberly was destijds net 10 jaar. We vernoemden ons winkeltje destijds natuurlijk naar onze kleine meid. Inmiddels zijn we bijna 16 jaar verder, en is onze dochter een volwassen vrouw van 26. Zij is inmiddels mede eigenaresse van onze gezellige, nog altijd groeiende winkel. 

Wij zijn nog altijd een klein familiebedrijfje, met zijn drietjes reizen we naar onder andere Parijs, Milaan, Düsseldorf en Amsterdam om wekelijks een mooie, betaalbare maar zeker ook kwalitatief mooie collectie bij elkaar te shoppen voor al onze lieve en gezellige klanten met een maatje méér. Wij zijn dan ook trots dat ons ooit zo kleine winkeltje inmiddels is uitgegroeid tot een boutique waar dames uit alle hoeken van Nederland en België gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers komen shoppen.

Naast gezelligheid staat eerlijkheid bij ons hoog in het vaandel. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in onze boutique, evenals een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Naast onze fysieke winkel en onze online boutique zijn wij sinds enige tijd met ons eigen kledingmerk Kimmy Jo begonnen. Stijlvolle kleding voor dames met een maatje méér. Uiteraard voor aantrekkelijke prijzen, zoals u van ons gewend bent. Wij hopen u te mogen begroeten in onze Boutique in Sint Oedenrode, of in onze Online boutique.

Veel liefs en graag tot ziens,
Kimberly , Jolanda en Ton van Grinsven.

Kimberly & Ton & Jolanda